Persoonlijke ontwikkeling

Wat is een medium?

Als we het woord medium gaan onderzoeken is dit een afleiding van media wat de meervoudsvorm is van Medium, dit zijn communicatie kanalen die gebruikt worden om informatie over te dragen zoals nieuwsberichten, amusement en educatie.

Communicatiemiddelen kunnen dienen als medium om een boodschap over te brengen. Dit is precies wat het medium doet. Een boodschap overbrengen of jou helpen als je vastloopt in je eigen leven en richting zoekt. Een medium werkt met ‘energie’, de trillende deeltjes waaruit alles is opgebouwd en die overal om ons heen aanwezig zijn. Sommige dingen, zoals mensen en voorwerpen, kun je zien. Andere, zoals emoties, sfeer, een aura-veld en overleden dierbaren, kun je niet zien, maar wel voelen. Dit doe je met je intuïtie

We hebben allemaal dit vermogen in ons om een boodschap over te brengen, de één is daar meer in ontwikkelt dan de ander. Eén van mijn talenten is dat ik onze overleden dierbaren dichterbij kan halen en een stem kan geven zodat er communicatie plaats kan vinden.

Intuïtie

Ook jou “eigen ik” geeft jou boodschappen door. Zo hebben we onze intuïtie, oftewel ons ‘onderbuikgevoel’. Intuïtie is een ingeving, een vorm van direct weten, zonder dat dit te verklaren is. Je intuïtie is als het ware de stem van je onderbewuste. Het luisteren naar je onderbuikgevoel kan vaak een goede manier zijn om tot een beslissing te komen. Zo kun je bijvoorbeeld aanvoelen of iemand de waarheid vertelt of niet. Dat je het gevoel hebt dat er ‘iets niet klopt’. Deze voorbeelden zijn gevoelens die je lichaam waarneemt en noemen we dus intuïtie, je innerlijke stem, een soort kracht, misschien zelfs de stem van je ziel.

De keuze vanuit intuïtie voelt meestal in zichzelf goed. Dat kun je als een fysieke sensatie voelen. De meeste mensen voelen dit als een ruim, zacht en warm gevoel in hun lichaam. Een intuïtieve ‘nee’ voelt daarentegen meestal als een samengetrokken, angstig, koud en hard gevoel in je lichaam.

Ik ben als medium getraind om te luisteren en in te leven en te voelen naar wat er zich nu afspeelt in jou leven. In je auraveld staat namelijk vanaf je geboorte tot aan nu beschreven wat er in jouw leven is gebeurd. Sommige gebeurtenissen die nog niet verwerkt zijn kunnen wat ondersteuning gebruiken waarbij een medium je een handvat kan aanreiken. Vooral omdat in deze tijd we leven vanuit het hoofd en soms vergeten te luistern naar wat ons buikgevoel zegt.

Hoe werk ik

Tijdens een 1-op-1 sessie kunnen we samen kijken naar wat jij nodig hebt. Dit kan intuïtief of via communicatie met een overleden dierbare. 

Het is ook mogelijk om in groepsverband een demonstratie avond te organiseren. Waarbij ik samen met mijn collega Carolien Nijhout jullie dierbaren een stem geef, die vooral kunnen dienen als steun en liefde.

Verder geef ik ook les aan mensen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun mediumschap. Wilt u hier meer over weten neem dan contact met mij op via het contactformulier of via onderstaand telefoonnummer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s