Het mooiste geschenkđŸ„°#kindercoaching #jemagzijnwiejebent #uniek #injeeigenkrachtgaanstaan #geloofinjezelf #jekanhet #jewilhet #jedoethet ❀đŸ’ȘđŸ»

Nog maar een paar plekjes beschikbaar!

Als je HSP bent is het heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en te luisteren naar je intuĂŻtie. Op 12 maart 2022 van 11.00-14.00u geef ik een workshop ‘Hoe om te gaan met je (hoog) sensitiviteit’ bij de Voorstraat 51 in Delft. Tijdens deze workshop wil ik je o.a. leren hoe je om… Lees verder Nog maar een paar plekjes beschikbaar!

Kom langs en stel je vragen op 8 oktober tijdens het inloop vragenuurtje

Mocht je vragen hebben over het gedrag van je kind, heb je vragen over opvoeding, twijfel je om een coaching aan te gaan of wil je weten wat een kindercoach doet? Loop dan eens binnen bij Voorstraat 51 in Delft. Jongeren die vragen hebben over hoog gevoeligheid, intuĂŻtie, hoe energie werkt en hoe gevoelig je hiervoor kunt zijn… Lees verder Kom langs en stel je vragen op 8 oktober tijdens het inloop vragenuurtje

Ik kan stilzitten als een kikker! Maar hoe doe je dit nu? Het is mooi om te zien hoe snel kinderen technieken oppakken en er mee aan de slag gaan. Een kleine reminder kan een kind helpen om weer even naar de basis te gaan als emoties teveel worden.