Nog maar een paar plekjes beschikbaar!

Als je HSP bent is het heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en te luisteren naar je intuïtie. Op 12 maart 2022 van 11.00-14.00u geef ik een workshop ‘Hoe om te gaan met je (hoog) sensitiviteit’ bij de Voorstraat 51 in Delft.

Tijdens deze workshop wil ik je o.a. leren hoe je om kan gaan met alle prikkels en energieën die bij je binnenkomen. Zodat je gaat ervaren dat (hoog) sensitief zijn eigenlijk een heel mooi cadeautje is die ervoor kan zorgen dat je in je eigen kracht kunt en mag gaan staan.

De doelgroep voor deze workshop is op dit moment voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar die graag meer willen weten over hoe energie werkt m.b.t. je (hoog) sensitiviteit. Dus ben je nieuwsgierig naar hoe je jouw sensitiviteit kunt leren gebruiken zodat je in je eigen kracht komt te staan? Meld je dan aan via dianastoet@gmail.com.

De kosten voor deze workshop bedragen €30,- p.p. dit is inclusief koffie/thee/water/koekje/versnapering maar exclusief lunch.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een workshop voor kinderen of volwassen betreft ‘Hoe om te gaan met (hoog) gevoeligheid’? Stuur mij dan een berichtje zodat ik je op de lijst kan zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s